1000$ per kilo eller 1$ per gram om man så vill.

Hej!

Sommar i P1 rullar på min padda just nu. Idag lyssnar jag på Kim Källström. Han kommer med en del beska avslöjanden. Jag lyssnar ju i efterhand, så jag har redan läst recensionerna av hans prat. Det var ett bra val att sätta igång hans sommarprat ändå. Att han fick 1000$ i böter per kilo som han gått upp i vikt ”utan tillåtelse” vid klubbens invägning låter som ett riktigt hårt fotbollsliv. Uppfattade inte riktigt vilken klubb han spelade i vid detta tillfälle, men jag tror att det var den ryska. Ni får rätta mig om jag har fel här. Fotbollsintresset är inte så stort☺

Sweden v Portugal - FIFA 2014 World Cup Qualifier: Play-off Second Leg

Idag landade en av Glenns födelsedagspresenter i brevlådan. Några av er vet vad det är (kunde inte hålla mig ifrån att skicka en video på snapchat nämligen). Men för er som inte har appen eller mig tillagd i vän-listan så får ni vänta en vecka till innan jag kan avslöja vad det är.

Det var allt för nu.

Hanna