I Slovenien igen

Hej!

Jag är i Slovenien igen. Har varit här sedan andra veckan i maj och tänkte stanna här ett tag till. Vi tog en sväng till Spanien för etapploppet Bira och två lopp i Frankrike också, men nu är jag som sagt tillbaka.

Efter avslutat etapplopp i Spanien bestämde jag mig för att beställa en trevlig måltid på restaurangen som dittills under hela veckan serverat oss väldigt ensidig och tråkig (förbeställd) mat som man tröttnar snabbt på att äta fem dagar i rad. Resultatet av den trevliga middagen blev att jag två timmar senare parkerade mig på toalettgolvet och stannade där hela natten. Den matförgiftningen satt i följande tre dagar och gjorde mig oerhört dåsig och trött.

Den tredje dagen kände jag mig så pass repad att jag kunde börja äta en hel del käk igen och således ställde jag mig efterföljande dag på startlinjen igen.
Att åka 90mil i det skick jag befann mig i på morgonen efter den första natten (den som jag spenderade på toaletten) är verkligen ingenting jag rekommenderar någon. Vi var ju tvungna att ta oss från norra Spanien till norra Frankrike, så jag hade inte något val.

Hur som helst. Det blev en start i Frankrike. På pappret blev det två men den första tävlingen var aldrig planerat att bli något annat än bara en start och sedan skulle jag cykla hem efter att ha kört 1km av loppet. Jag behövde  ställa mig på startlinjen för att mina resterande lagkamrater skulle få tillstånd att starta då vi var för få till antalet annars. Regler.

Nu ska jag gå och förbereda middagen!

Hanna