Resor och önskningar

Hej!

Sitter på ett SpeedQueen och väntar på att min tvätt ska bli färdig. För er som inte hört namnet innan kan jag meddela att det är ett tvätteri. Ganska smidigt faktiskt, om man bor nära vill säga. Om ni besöker Slovenien eller angränsande länder och behöver tvätta så är det bra att veta att Speed Queen finns lite överallt.

Jag är alltså inte på Gran Canaria längre. Var hemma i exakt en vecka och sedan tog jag flyget ner till Slovenien. Därifrån blev det transport ner till den slovenska kusten, Koper närmare bestämt, och här har jag nu varit i några dagar eftersom vädret här är lite mer behagligt än i Ljubljana. Tyvärr slarvade Kastrup flygplats ordentligt och min cykelväska blev kvar där medan jag flög iväg. Så typiskt. Jag har fått den nu iallafall och den verkar hel och oskadd. Skönt.

Om jag hade fått önska något så hade jag velat få några dagar till hemma. När man är hemma så kort tid (och inte har varit hemma på länge) så är det så mycket man ska hinna med, och jag kände verkligen att jag inte hann med allt den här gången. Jag hann knappt andas, känns det som. Varje dag var det tider som skulle passas. En enda dag utan något i kalendern hade räckt, så att jag hade kunnat få luta mig tillbaka och njuta.

Nåväl….

Imorgon åker jag tillbaka till Ljubljana och så kickar vi igång tre dagar med laget som bland annat innehåller fotografering och sponsormiddag. Det ryktas även om att vi ska se backhoppning, återstår att se om det är sant eller inte. Backhoppning är ju väldigt stort här och det skulle vara kul att få uppleva det.

En av fördelarna med att få träffa laget igen – den här bruden!!!

Det var allt för nu.

Post navigation