Åker vidare

24 timmar i Stockholm är avverkade och nu sitter jag på tåget påväg mot Falun. Det var 16 månader sen senast jag var där. Alldeles för lång tid om ni frågar mig. Älskar Falun. Synd att det ska ligga så långt norrut och att det tar typ en hel dag att ta sig dit från Kristianstad.

Nåväl, nu är jag påväg dit och det ska bli riktigt trevligt. Hade gärna stannat längre än en dag, som är planen, men det finns saker och ting i Stockholm som jag vill hinna med också. Typ som att umgås med min släkt och njuta lite av de unika sakerna som huvudstaden har att erbjuda. När pappa och jag åkte in till stationen så passerade vi Naturhistoriska Riksmusėet och jag insåg att jag aldrig varit där. Inte pappa heller de senaste 20 åren. Så, jag ska turista runt lite och förhoppningsvis hinner vi med ett besök där. Hoppas hoppas!

Det är kul att vara med pappa i Stockholm. Man får höra mycket ”Där växte jag upp”, ”Där gick jag i skolan”, ”Där bodde farmor” osv. Sedan utbrister han ganska ofta ”Var f*n är vi!? Herregud vad de bygger om! Jag känner knappt igen mig”

Tur att man har en brorsa som hittar lite bättre. Och en annan brorsa som hittar ännu bättre. Den ena bor på söder och den andra på norr. Den ena håller på AIK, den andra på DIF. Tur att man har en pojkvän som håller på MFF. Eller? ☺

Bjuder på gårdagens insta-bild från när pappa tog över körandet när vi närmade oss Stockholm.

img_20161016_161025

Hanna