Ärlighet och hundbajs i ett och samma blogginlägg.

Hej från öarnas ö.

Sitter på balkongen och njuter av eftermiddagssolen samtidigt som jag lyssnar på P3 star på paddan. Måste för övrigt köpa en ny snart. Den jag har är så gammal att apparna inte kan uppdateras och en efter en så slutar de således fungera för att ”uppdatering krävs” samtidigt som man får meddelandet ”enheten stödjer inte formatet i den nya uppdateringen”. Åh Apple, ni är så klyftiga ibland.

Jag har funderat mycket på hur pass privat jag skulle vilja vara här på bloggen. Det är en svår balansgång ibland, men jag tycker att jag har hittat rätt nivå på det hela.

Ni som känner mig bra har känt till detta en längre tid nu. För er andra kan jag berätta att jag blivit singel sedan några månader tillbaka. Det var en chock för mig och det blev en riktigt jobbig period ett tag. Jag hade fantastiskt stöd från både familj och vänner som slöt upp omkring mig, och det var helt underbart och inget jag kommer att glömma i första taget. 

Det här med att glömma någon kan ibland bli en riktig utmaning när man, såfort man går utanför dörren, ser saker som påminner om honom. Sopor och hundskit exempelvis.

Det var allt för idag! Och snart är det jul! MYSIGT!

Hanna