Att tänka på något annat

Det är vad jag försöker göra. Det finns ingen mening att jag går runt och deppar hela dagarna när det inte hjälper varken mig eller alla runtomkring.

Fast det är i ärlighetens namn lättare sagt än gjort. Det är värst när man vaknar på morgonen och inser att man har en hel oplanerad dag framför sig, och man har ingen aning om hur den ska spenderas. Det enda jag vet att jag inte får göra är att cykla.

Den här veckan har jag räddat upp rätt bra tycker jag. I samband med mitt senaste besök hos ortopeden i Malmö så passade jag på att hämta min systerdotter på vägen hem. Hon stannar hos oss fram till helgen och jag har planerat en hel del kul för oss. Idag blev det en shoppingrunda och biobesök. Det var Ellen som fick välja och det blev ”Alvin och gänget 3” och den gillade vi starkt. Vi handlade även lite pärlor som vi har gjort fina armband av nu på eftermiddagen.

Det var allt för idag. Fortsättning följer…

image
Fintröjan på innan röntgen

Hanna