Belgien t.o.r

En händelserik vecka har passerat. Tiden går fort nu… har klämt in många toppar och dalar under de senaste åtta, nio dagarna. Första dippen slog till på flygplatsen förra måndagen när min väska klockan 06.30 på morgonen fastnade i säkerhetskontrollen och delar av min resmat togs bort. Ni som känner mig vet att mitt morgonhumör inte är på topp alla dagar, och när någon tar min mat ifrån mig så dröjer det bra länge innan jag drar på mungiporna. Så är det bara.

image
Tjuvar

Det hela kompenserades på ett bra sätt när jag fick en plats vid nötutgången på planet. Benutrymmet var inte att leka med. Lyxigt värre! Det är smågrejer som kan lyfta ens vardag ibland. Eller vardag kanske jag inte skulle kalla det, men mycket resande ingår i livet jag lever. Om man säger så.

image

Tävlingsmässigt då? En riktigt bra och givande vecka med det svenska laget där slutsegern blev vår genom Emma. Spännande och händelserika tävlingar, bra käk och roliga tjejer att hänga med. Bra kombination.

Det enda negativa var att jag på den näst sista dagen lyckades krascha och flög in i en garageport med huvudet och axeln först. Det var lite väl hårt för skallen där huvudvärken fortfarande sitter i och gör sig som mest påtaglig när jag tuggar. Axeln är stel och öm men det är inget stort problem.

image
Kross

Nu är jag hemma i Sverige igen en vecka innan det är dags för långflygning. I söndags passade vi (jag, mamma & pappa och Glenn) på att åka till den årliga skördefesten borta i Äppelriket som ligger utanför Kristianstad. Där växer det brutalt mycket äpplen, päron & plommon ska ni veta. Vi passade på att fylla förråden med diverse lokalproducerade varor och det blev en bra dag.

image
Han var inte alltid såhär glad ;)

Det var allt för idag.

Hanna

Post navigation