Dagarna går

Ibland går dagarna fort, ibland sjukt långsamt. Jag har lärt mig hantera båda delarna. Balans kalas det väl, det är skönt.

Har fått lite vettiga grejer gjorda den här veckan. Som att rensa bland gamla barnböcker jag haft ståendes i bokhyllan alldeles för länge. Nu har de åkt ut, till förmån från mina mer ”vuxna” boksamlingar. Alla Harry Potterböckerna, Sagan om ringentriologin, alla Twilightböckerna och även de fem utkomna delarna av Game of thronesserien (som jag är mitt uppe i). Min bokhylla ser väldigt läsvänlig ut nu! Ler lite för mig själv nu när jag inser att jag nämner dessa böcker som vuxenböcker☺

Den här skadeperioden ger mig mycket tid och mycket av det man prioriterar lågt i vanliga fall har jag nu tagit itu med. Många av de där tråkiga måstena som man prokrastinerar in i det allra sista har jag tagit itu med. Det känns skönt att, om man räknar bort hur mitt knä mår, så har allt annat i livet fått sig en genomgång och uppdatering så det finns balans även där.

image
Man hittar roliga recept i sina gamla böcker!

image

Bilden ovan visar hur det ser ut när man är på provsmakning, vilket jag var idag igen. Denna gång var det dags för fisk! Det var faktiskt en av proverna som var riktigt god!

Och med den nyheten avslutar jag dagens inlägg. Man ska avsluta med något positivt, hur litet det än må vara☺