Dags att flyga

Hejhejhej

Här kommer en hälsning från vagn 14 på Öresundståg nr 1098 påväg mot Kastrup. Jag ska flyga till Belgien ikväll. Imorgon ska jag träffa en läkare som ska titta på mitt knä.

Har inte så mycket mer att berätta om det just nu, för jag vet inte riktigt vad som väntar. Jag vet vart jag ska bo, vilken tid jag ska vara på sjukhuset och vad läkaren heter. That’s it. Resten visar sig.

Förresten, idag påbörjade jag ett nytt projekt. Ett pussel! Typiskt mig att kasta mig över det en timme innan jag ska åka till tågstationen, men nu har jag något att se fram emot när jag kommer hem iallafall. Oavsett om jag kommer hem med positiva eller negativa besked.

image

image

Hörs snart igen!

  1 comment for “Dags att flyga

  1. Knut
    april 21, 2016 at 11:20

    Lycka till Hanna och kom nu hem med positiva besked.

Comments are closed.