Dags för en åktur

Hej och hå!

Imorgon åker jag och pappa till Stockholm. Det ser jag fram emot! Det var alldeles för länge sedan jag träffade den delen av min släkt som bor där uppe. Både två brorsor och deras respektive kids.

Ska även passa på att åka en sväng till Falun. Även det ska bli riktigt roligt.

För övrigt så var både pappa och mamma jättenöjda när de kom hem från sin konsert. Det var skönt att höra! Det är ju ibland lite på vinst och förlust som man köper de där biljetterna, om man inte på förhand känner till bandet liksom.

Om en kvart börjar Robins på SVT. Första avsnittet den här säsongen. Riktigt roligt program. Jag gillar det verkligen. Innan dess ska jag ha poppat våra (mest mina☺) popcorn så nu måste jag avsluta här och gå ut i köket och fixa lite.

Svinkul
Svinkul

Hanna