De tre små grisarna

Kan ni den barnsagan? Vargen blåser ner den första och den andra grisens hus men det tredje rår han inte på för att den grisen valt att bygga sitt hus av sten istället för halm och trä som de två andra grisarna byggt sina med.

Vargen tar i allt vad han har men han kan inte rubba stenhuset. Det är lite så det känns att sitta här hemma i lägenheten just nu. För det blåser så mycket att fönsterna skakar. Tur att vi har ett hus som vargen inte rår på (peppar, peppar). Ibland längtar jag efter Falun och de vindskyddade skogsvägarna!

image

Är det någon som vet varför en mobiltelefon inte kan ta emot laddning från en laddare som är av samma märke som telefonen? Samtidigt som en helt annan laddare av okänt märke är den enda som fungerar? Jag har fyra laddare här hemma, och EN fungerar? De andra tre genererar ingen ström när jag kopplar in dem i telefonen. Men alla fyra funkar till de andra telefonerna vi har här i hushållet som använder samma typ av laddare som min. Så det bör vara min telefon det är fel på. Kanske en anledning att köpa en ny?

Det var dagens problem. Nu ska jag stänga ner här.

Hanna