Den där tiden i månaden…

Nej, jag pratar inte om mens.

Sitter på sjukhuset igen och väntar på att få komma in till sköterskan och ”blåsa ut”. Det innebär att jag blåser i en liten grej som visar hur stor mängd luft jag kan blåsa ut. Detta gör jag både innan och efter att jag fått mina vaccineringssprutor. Den långtråkiga delen i detta är således de 30 minutrarna jag måste sitta och vänta efter injektionerna. Man måste vara säker på att jag inte har fått en allergisk reaktion innan man får lämna nämligen.

Så nu väntar soffläge resten av dagen. Det tar rätt hårt på immunförsvaret att få stegvis allt högre dos av ämnen jag inte tål. Man är inte världens piggaste människa. Men det är en dag det handlar om, och det tar jag gärna för att bli kvitt min allergi.

Hälsningar från sjukhuskorridoren.
Hälsningar från sjukhuskorridoren.

Hanna