Det är inte lätt

Det är inte lätt att blogga när man kör etapplopp med 3-4h transfer varje dag och en camping där wi-fi var i stort sett obefintligt de få timmar man var på plats. Det har hänt mycket den senaste veckan i Frankrike, men eftersom jag nu befinner mig i Norge där nästa tävling (lagtempo-VM) stundar så får det bli en liten bildsammanfattning av den gångna veckan istället.

Vilka minnen jag har fått med mig från veckan som varit alltså. En otroligt utmanande, prövande, stressig, tankspridd, nervös, intensiv och framförallt rolig tävling.

Menmen, nu är det dags för nästa. Bergen välkomnade oss med fina vyer från planet igår

Det är kyligare än vad jag har vistats i under de senaste tre veckorna. Idag var första gången jag hade benvärmare på mig sedan… juni tror jag. Det krävs nog några dagar till innan jag vänjer mig.

Det var allt för nu.

Hanna