En flygtur senare

Hej på er!

Jag är tillbaka i Sverige. Det har varit lite omtumlande veckor, mycket har hänt på kort tid. Sedan lagträffen har jag även hunnit med att vara både magsjuk och förkyld på en och samma gång. Det var inte någon höjdare kan jag meddela. Särskilt inte när man är ensam utomlands, för jag hade åkt vidare från Belgien vid det laget. Som tur var så kom pojkvännen ner efter några dagar och kunde pyssla om mig. Så jag behövde inte vara ensam så länge.

image
Viktigare med internet än D-vitamin

Maten då… Spansk paella och belgisk stoofvlees (en köttgryta) i all ära, men det finns inget som går upp emot lite svensk mat när man varit bortrest. Blodkorv och kaviar har jag saknat mest, så jag ska ägna den kommande veckan åt att ladda upp förråden igen. Sedan bär det åter av söderut för att möta upp laget då det är dags för en längre samling på Mallorca. Det blir kul! Det var några år sedan jag var på den ön. Vi åkte dit under de åren jag gick på cykelgymnasiet men det var ju några år sedan nu. Ska bli kul och komma dit igen hur som helst!

image
Stoofvlees

Och nu har jag en hel drös med avsnitt av Sveriges mästerkock att ta igen. Har även två avsnitt av Filip & Fredriks serie kvar att kolla in. Det är ju det bästa av allt!

Det får vara allt för nu.

Hanna