Ett inlägg från soffan

Hej på er!

En kort lägesuppdatering. Jag är i Malmö. Ligger just nu i Glenns soffa men ska snart gå ut i köket och se vad kylskåpet har att erbjuda till middag. Lyckligtvis har vi handlat, som vi alltid måste göra när jag kommer hit eftersom kylen annars tenderar att eka ganska tom för en ”matlagnings-ointresserad” byggarbetare. Nu vet jag ju redan i stora drag vad som finns i kylen efter storhandlingen, men ni vet det här med att bara öppna kylskålsdörren och stirra på det som finns medan hjärnan pysslar fram en middagsplan. Det är ganska trevligt ändå, jag gillar den rutinen ☺.

Har för övrigt också varit på ett mycket bra besök hos Glembro kroppsvård och fått kroppen genomknådad. Mina ben var olika långa tydligen, men det var inget som inte gick att fixa där på bänken. Så nu är jag rak och balanserad igen. Woho!

Det var allt för nu! Bjuder på en bild från min eftermiddagspromenad häromdagen!

image
Pildammsparken

Hanna