Ett nytt besök på vårdcentralen

Ja, jag åkte dit igen. Jag tog nämligen av mitt vätskeplåster idag och blev lite orolig när jag såg hur det såg ut under. Halva såret hade läkt fint men den andra halvan såg lite läskig ut. Tänker inte gå in i detalj mer än så. Bilden jag skickade till Glenn och som han snabbt kommenterade med ”Rälit!!!!” får räcka som beskrivning. De ordet kanske behöver en närmare förklaring insåg jag nu. Alla är kanske inte skåningar som läser . En beskrivning av ordet räligt finns här.

02-640x583

Hur som helst. Såret tvättades och fixades till lite. På med nytt förband och sedan var jag ”good to go”. Bör även tilläggas att den långa sessionen jag hade förra veckan när stygnen togs bort tydligen inte räckte för idag hittade sköterskan en tråd kvar i såret.

Det var dagens stora händelse. Imorgon har jag tänkt jobba lite med mitt pussel. Har lyckats lägga nästan hela ramen. Nu är det väl, i runda slängar, 1800 bitar kvar☺.

Hanna