Fantasi är bra

Fantasy-freak som man är så har man sett i tv-tablån att The Hobbit ska visas idag. Jag läste boken på svenska, därefter på engelska och sedan gick jag och pappa på premiären på bio. Det brukar vara så jag jobbar. Först läser jag den (eller de, beroende på om det är en eller flera böcker) på svenska, sedan engelska och därefter kollar jag på den inspelade versionen. Twilight, Harry Potter, Sagan om ringen och The hobbit är hittills avverkade.

Just nu håller jag på med en lite tyngre bokserie, Game of Thrones. Det är sju böcker och jag är snart färdig med den andra. Läser den på svenska och kommer inte att läsa hela serien på engelska efteråt denna gången. Varje bok är på +/- 800 så jag har begränsat mig till den svenska översättningen. Annars blir det ett rätt långt läsprojekt. Tv-serien ska jag ju kika på också. Avverkar en säsong i takt med att jag läser boken. Det funkar bra hittills.

Nog tjatat om böcker och filmer. I väntan på att The Hobbit ska börja så tänkte jag att jag kunde slå ihjäl lite tid med att skriva ett nytt inlägg här. Egentligen har jag inte så mycket att skriva om, för det händer inte så mycket i mitt liv just nu och mitt knä blir i nuläget inte bättre. Mina rehab-övningar har jag gjort i en veckas tid nu och mitt tålamod prövas konstant. Så nu vet ni hur det ligger till med den saken.

Imorgon startar cykelsäsongen. Tjejerna i laget är redo och har haft bra förberedelser. Tror verkligen att de kan få till något bra och jag ska följa dem med stor spänning imorgon. Kommer att hålla alla tummar och tår tills de blir blåa av syrebrist!

image

Hanna