Flytta på er, jag ska fram!

Ja, ungefär så tänker nog mina två visdomständer (för varför ska man ha ont på en sida när man kan ha ont på två?) som tvunget ska ta plats och komma upp ur sina vrår. Det stackars tandköttet som ligger ovanpå har inte så mycket att säga till om. Jäklar vad det gör ont! 

image

I helgen som var har jag varit i Norge och tävlat. Det var egentligen det jag skulle skriva om. En riktigt rolig tillställning med fina banor som korsade gränsen till Sverige lite här och var under helgens gång. Vädret har visat sig från sin bästa sida och det tackar och bockar jag för! Älskar att slippa komma hem med en cykel som inte akut måste tvättas med en gång.

Vi har haft bra tävlingar. Trots att många av oss bara kört ihop vid enstaka tillfällen så fick vi till ett riktigt bra lagsamarbete. Bästa resultaten blev Emilias 5:e plats och Saras (M) 7:e plats. Det är vi nöjda med!

image
Foto: Anton Vos

För övrigt har jag fått prova på lite norska matvaror som jag på förhand hoppades skulle finnas på hotellfrukosten. Brunost var dock ingen höjdare tyckte jag, den fastnade mest i gommen när man åt den. Den norska kallrökta laxen var däremot riktigt fin.

Imorgon bär det av mot Vårgårda, på söndag är det race!

Hanna