Herregud

Ja herregud – på många plan.

Först och främst för att helgen varit ganska hektisk. Hemresa från Belgien i fredags kväll, tävling i Danmark lördag & söndag följt av ytterligare en bilresa hem till Kristianstad. Hej och hå vad tiden går fort. Men jag gillar det!

För det andra, vilken svenskhelg!? Svensk damcykel alltså, helt sjukt kul!

Och för det tredje, jag (eller vi rättare sagt) har blivit bjudna på bröllop nästa år! På Nya Zeeland! Hur häftigt är inte det!? En cykelkompis som jag träffade i fjol och fick riktigt bra kontakt med (vi delade ju en 10 kvm stor lägenhet under en rätt lång period och blev rätt bra vänner tack vare det) ska gifta sig till våren. Kul att alla de oändliga och tidsmässigt rätt obekväma Skype-samtalen gav resultat ☺.

Alltså en sak till. Mina föräldrar. Jag kom hem sent igår från tävlingen (mamma och pappa var bortresta) och var svinhungrig. Öppnade kylskåpsdörren och möttes av färdiglagad bacon-lindad köttfärslimpa, med sås & potatis och allt bara redo att värmas i micron. Allt för min skull. Det var ovärderligt. Mammas mat alltså… och extra gott smakar det när man varit bortrest och saknat det. Tack, jag älskar er!

Inser att jag låter lite bortskämd nu, men ni ska veta att jag lagar middagen här hemma väldigt ofta och hjälper till så mycket det bara går. Fast, det blir ju aldrig lika gott som mammas mat. Såklart.

Bjuder på en bild från helgen där jag och Glenn fick tävla tillsammans. Det var kul!

Vi fastnade till och med på samma bild!
Vi fastnade till och med på samma bild!

Hanna