I Belgien

Har jag verkligen varit hemma ens? Det var den första tanken som slog mig när jag låste upp dörren till studion. Tiden går så fort ibland, men det är skönt att vara tillbaka.

Nytt för den här månaden och två månader framöver är att jag kommer att ha sällskap av en lagkamrat som flyger till Belgien idag. Har aldrig träffat henne, men vi har ju 30kvm att dela på, så om ett par dagar känner vi nog varandra utan och innan ;)
Än så länge finns det bara en säng här. Det blir spännande att se hur det ska lösa sig, är ju bara några timmar kvar tills hon kommer. Jag har fått lära mig att det, med belgiska mått, är GOTT om tid. Tålamod, tålamod….

För övrigt har jag lyckats flyga ifrån Sverige utan ett enda klädesplagg för varmt väder. ”Ja, vadå? Du ska ju till Belgien?” tänker ni väl nu men det är nästan 20 grader här för tillfället. Som tur är bor jag i en större stad i år, så jag ska ta mig en tur till shoppinggatan i eftermiddag och se om jag hittar något. 

image
The one and only. Inte en säng för höjdrädda.

Imorgon är det race! Omloop Van Borsele (uci 1.1) Pannkaksplatt, små vägar och kantvind. Förra året gjorde jag ett ofrivilligt besök ute på åkern här. Tänkte hålla mig på vägen i år :)

Hanna

Post navigation