Inget race imorgon

Jag har förlorat kampen mot viruset. Det har tagit över kroppen helt och jag är sängliggande med feber, halsont och snorig näsa. Halsmandlarna känns stora som tennisbollar och nästan som om de ska tryckas ut ur halsen på mig. Jag har fått hela paketet, med andra ord.

Det blir alltså inget tävlande för mig imorgon. Riktigt tråkigt såklart då det var själva höjdpunkten och avslutet på den här tvåveckors-perioden i Belgien.

Faktum är att jag haft Flandern Runt i mitt tävlingsprogram tre gånger och samtliga gånger har jag fått kasta in handduken. Är det inte lite lustigt?

På måndag får jag flyga hem. Det har varit inplanerat sedan länge. Nu vill jag bara att de sista dagarna här ska gå fort så att jag kan få komma innanför min egen dörr. Det är inte jätteroligt att vara sjuk i Belgien. Eller någon annanstans för den delen heller. Ska man må såhär dåligt så tycker jag att man ska få göra det i hemmets lugna vrå. I sin egen säng, med svensk TV, svenska mediciner, svensk honung (den bästa) och svenska blåbär.

Menmen, man kan (bevisligen) inte få allt och jag är tacksam för att jag har underbara lagkamrater som tar hand om mig. De är verkligen jättesnälla!

Hanna

 

  1 comment for “Inget race imorgon

  1. april 2, 2017 at 09:16

    Hej Hanna! Du får krya på dig, det kommer nya härliga utmaningar och säsongen är lång. Det har varit trevligt och följa dig i de första WWT-tävlingarna. Och vi ser framemot och följa dig framöver. Hoppas vi ses i Vårgårda i augusti.

    Hälsningar
    Hans Jönsson

Comments are closed.