Istället för att cykla

Vad gör man då?

Jo, man blir stammis i rehab-hörnan på Friskis&Svettis. Bara det faktum att man får ha lite funktionskläder på sig i några minuter gör underverk för humöret och tankarna, åtminstone tillfälligt.

image
Dagens roligaste 20 minuter.

Vad kan man mer hitta på när man inte kan göra det man vill? Jo, man kan skriva klagomail till Arla och gnälla på att en av deras produkter inte har uppnått sin vanliga standard.

image

Det är nog inte alla som orkar ta tag i smådetaljer som dessa. Typ som nu, när man köpt något för 20 kronor som inte ser ut som det ska (fast som ändå går att äta). Men man har ju sina rättigheter som konsument och det tänker jag utnyttja. Köper jag något så förväntar jag mig att det ska innehålla det som förutbestämts och gör det inte det så kommer jag att klaga. Sån är jag! Tjurig och gnällig ☺ Näääädå! Men rätt ska vara rätt!

Det var allt för nu.

Hanna