Jag blir nog inte äldre

Hej!

Vad tyckte ni om min säsongssammanfattning? Rätt kass va? Ungefär som säsongen var också. I alla fall de första sex månaderna. Menmen☺

Har ni sett uppföljaren till disneyfilmen Hitta Nemo? Hitta Doris heter den och den är B R A. Helt klart värd att se. Det har ju varit en alldeles ypperlig filmdag idag. Det har regnat konstant. Från att jag vaknde fram tills nu, 20.58 för att vara exakt. 

Jag vet inte vad det är med mig och tecknade filmer. Jag kommer nog alltid att titta på dem. Det är skönt på något vis. Som att man flyr till en annan värld, på samma sätt som när jag läser i min Game of Thrones-bok.

Även pappa tittar på tecknat med mig ibland. Särskilt om det är riktigt bra gjort och genomtänkt, så som exempelvis Shrek. De filmerna gillar han verkligen. Det där äpplet faller inte så långt ifrån trädet just i det här fallet.

finding-dory-600x375

Hanna