Kortslutning i huvudet?

Hej!

Det blev en lång dag igår. Helt färdig däckade jag i sängen redan innan klockan 22. Resande tar på krafterna, åtta timmar dörr till dörr. Det är inte så mycket tidsmässigt, men ändå många olika färdmedel och avgångstider att hålla reda på. Man måste vara lite skärpt, något jag inte alls var igår. Av någon konstig anledning gick jag fel på flygplatsen i Bryssel och tappade tio minuter, därför missade jag mitt tåg med två minuter och fick således vänta i en timme på flygplatsen. Får skylla mig själv.

Idag blev det ytterligare nio timmar i sträck hemifrån, varav fyra spenderade på tåg. Resten av tiden har spenderats väntande på diverse tågstationer och i väntrum. Den tiden hade också kunnat kapas om jag inte hoppat på fel tåg på Bryssels centralstation. Då började jag allvarligt fundera kring om det är en kortslutning i huvudet på mig eller om jag bara är trött. Det är inte likt mig att missa sådant.

Hur som helst. Jag har sedan länge haft ett återbesök inplanerat hos läkaren och idag var det dags. Allt såg fint ut och verkar ha läkt som det ska. Det är skönt att veta.

Så, nu kan jag äntligen luta mig lite tillbaka och slippa passa en massa tågtider de kommande dagarna. Nu är det inskrivnings- och starttider jag kan fokusera på, mycket roligare!

Bilden är från en marknad mitt på torget i Oudenaarde som jag sprang på i min färd mot tågstationen idag. Vilken bonus!

IMG_20160811_201754

 

Hanna