Midsommar och lärdomar

Skånsk midsommar firas precis som den svenska, med sill & potatis, jordgubbar & vaniljglass. Det har varit en fin och varm dag. Vi har 30 grader nu, och klockan är strax efter 21.

Överlag har dagen annars präglats av mycket snack om Englands uttågande ur EU. Läget känns överlag lite ostabilt i världen just nu. Tur att jag har mina nära och kära stabilt runtomkring mig i dessa tider. Trygghet är viktigt, det har jag lärt mig. En oförutsedd skadeperiod har gett mig ofantligt många lärdomar. Jag sa till en journalist från lokaltidningen häromdagen att jag inte vill ha skadan ogjord, och det menade jag verkligen. För jag har lärt känna sidor hos mig själv som jag inte hade någon aning om att de ens fanns där tidigare.

Artikeln går bara att läsa om man har köpt plus-prenumeration på Kristianstadsbladet tyvärr. Men följer ni mig här på hemsidan så står det ändå ingen ny information i tidningen ☺

Avslutar med en bild från dagen. Vi gick förbi en lekplats och Glenn, ung i sinnet som vanligt, såg sin chans att få släppa loss lite inre barnslighet. Älskar honom.

IMG_20160624_201339

 

Hanna

 

 

Post navigation