Movember, mustacher och kyckling

Movember fortsätter. Mitt och pojkvännens krig kring hans mustasch fortsätter således ett tag till och vi har nått en typ av nolläge där ingen av oss tänker ge efter. Särskilt inte nu när man har stått fast vid sina hållpunkter så pass långt in i månaden. Det vore helt enkelt alldeles för sårbart att någon av oss skulle ge efter i det här läget. Jag vill tillägga här att jag i all välmening stöttar och gärna uppmuntrar till att man bidrar till cancerforskningen. Däremot föredrar jag att man donerar lite pengar eller sprider budskap istället för att odla hår på överläppen som sticks, rivs (på mig då alltså) och adderar tio år på åldern när det kommer till utseendet.

När man talar om trollen så kommer han precis inom dörren nu, så det är dags för mig att börja laga middag. Ikväll blir det kycklinggryta & ris!

Ps. Håll utkik nästa vecka då jag kommer berätta om ett nytt sponsorsamarbete!

image

Hanna