När allt går emot…

Ja. Lite så är det just nu.

Jag tänker inte göra det här inlägget särskilt långt. Vill bara dela med mig om vad som sker just nu och varför jag har åkt tillbaka till Sverige.

Jag har fått problem med ett knä och prognosen ser i nuläget inte så lovande ut. Det är svårt att säga hur lång tid det kommer att ta innan jag blir bra igen, och med det sagt så är all träning och tävling inställd.

Det är verkligen ingen rolig situation att befinna sig i. Jag känner igen den allt för väl och trots att jag lärt mig otroligt mycket från min skadeperiod för två år sedan så har de lärdomarna inte varit till jättemycket nytta den här gången då detta är en helt annorlunda skada, orsakad av helt andra förutsättningar.

Menmen. Det är som det är nu och jag kan inte göra något annat än att bara acceptera situationen.

Hanna

  2 comments for “När allt går emot…

 1. Lars Herthelius
  mars 26, 2018 at 06:14

  Vilket elände. Allt nåt på G som stör. Men det som inte dödar… Lycka till med rehabiliteringen!
  Med vänlig hälsning, Lars /Sandviken

  • Hanna Nilsson
   mars 27, 2018 at 19:20

   Tack Lars, det värmer!

Comments are closed.