Pest eller kolera?

Idag hade jag tre val.

  1. Åka med pappa till Falkenberg och kika på cykeltävling där han är kommissarie.
  2. Bli avsläppt i Ullared tillsammans med mamma.
  3. Stanna hemma.

Vilket alternativ tror ni att jag valde?

Ledtråd: jag har inte åkt bil idag.

Hade vädret varit lika fint idag som tidigare i veckan hade jag nog övervägt att åka till Falkenberg. Tyvärr visade prognosen regn och det kändes därmed inte jättelockande att stå och bli kall på cykeltävling. Alternativ nummer två kändes ännu mer avlägset. Vad ska jag göra på Ullared en regnig söndag när halva Sverige säkert är där? Det är nog både dumt och onödigt att hoppa runt på kryckor i det enorma varuhuset. Jag skulle nog inte orka det. Vet i tusan om det hade varit vettigt för knät heller.

Så, det blev nästan lite ”pest eller kolera” över alternativ ett och två. Således blev valet att stanna hemma. Mina fem minuters hoppande ner till Coop tidigare idag (skönt att bo nära en mataffär när man är lite rörelsebegränsad☺) gav mig ett kvitto på att jag gjorde rätt val. Brrrr vad kallt det blev över en natt!

c3377264edcdbc1da5e192e683b0784f

Hanna