Slut på helg och snart påvebesök

Hej!

Här sitter jag hemma i soffan och kikar på Hellenius hörna. Mia Skäringer gillar jag, hon är riktigt rolig.

Här i rummet brinner lite värmeljus på diverse ställen. De tändes en hel timme tidigare idag också, för det blev ju plötsligt mörkt ännu fortare. Det gör inte så mycket kan jag tycka. Det är riktig höstfeeling med tända ljus. Man kan inte annat än gilla det!

Imorgon kommer påven till Skåne, till Lund närmare bestämt. Lund har ju en gaaanska mäktig domkyrka. Lite häftigt tycker jag. Men nja, jag ska nog inte åka dit. Det ligger inte riktigt i mitt intresse tillräcklig mycket för att jag ska ta mig dit. Man ser nog bättre på nyhetssändningen imorgon kväll. Han är ju ledare för 1,2 miljarder katoliker… rätt coolt.

Men vad äter en påve? Vad ska man bjuda honom på? Spettekaka? Blodkorv? Gåsamiddag? Skånsk äggakaga kanske? Tror inte att jag kommer att få svar på den frågan tyvärr. Kul att spekulera lite dock ☺

Det var allt för nu!

Lunds domkyrka
Lunds domkyrka

Hanna