Tjeckien tur och retur

2700km i bil och 380km i benen senare… Det har körts etapplopp i Tjeckien, och tyvärt är det först nu när jag är tillbaka i Belgien som jag har haft tillräckligt bra internet för att uppdatera här.

Sammanfattningsvis har det varit fyra väldigt trevliga (och intensiva) dagar på etapploppet Gracia-Orlova, och som lag har vi haft riktigt kul ihop. En härlig bunt med tjejer det där!
Resultatmässigt fick vi med oss en 8:e och en 9:e plats som bäst. Ett välfungerande lagsamarbete och engagemang från samtliga låg bakom detta. Alla har gjort precis allt de kunnat för dagen.

image

Personligen var det rätt skönt att få klämma till med top 10-placeringar. Jag har sett fram emot tävlingen länge, men inte riktigt vetat vad jag kunde vänta från mig själv då banornas karaktär inte riktigt varit jämförbara med det jag kört i Belgien under våren. Men målgångar uppför gillar jag :)

Nog med tävlingssnack för idag…
Det är två saker jag saknat allra mest veckan som jag varit iväg. Det första är kaviar. Jag har ett ”svagt” beroende av det. Därför har jag fyra (4!!) tuber kaviar i kylen här i Belgien. Jag äter det varje morgon med ägg, eller bara som ensamt pålägg (förutom smöret underst då) på mackor. Jag tar alltid med mig minst tre tuber varje gång jag flyger hemifrån. Så nu är det nog inte så svårt att gissa hur min frukost kommer se ut imorgon.

Grej nummer två som jag saknat är faktiskt toapappret. Ni undrar väl vad jag svamlar om nu. Men om ni tar en bit aluminiumfolie med er på toa och försöker torka er med det så får ni en bra uppfattning om hur mjukt och ultraabsorberande toapapper vi har använt under veckan.

image
inte Lambi direkt

Nu ska jag vila några dagar. Umgås med min roommate och bara ha det skönt.

Hanna

Post navigation