Tröttmössan

God kväll!

Eller god morgon? Eller middag? Jag vet inte… Jag har vänt på dygnet helt och hållet. Jetlaggen har mig i sitt starka grepp och det är inte så lätt att komma loss. Jag har vänt på dygnet helt och hållet. Somnar inte på kvällarna, ligger vaken till 04.00 innan jag till slut somnar. Att ligga fem timmar i sängen varje natt för att man inte kan sova är ingen speciellt rolig upplevelse. Jag försker att göra vad jag kan för att bryta mönstret. Läsa bok, skriva lite, kika på något tråkigt TV-program. Det är ändå svårt när man inte blir trött. Jaja, jag hoppas att det kommer att rätta till sig snart. Om det är någon sitter på ett bra tips kring hur jag kan hantera detta så vänligen använd kommentarsfältet nedan! Jag tar tacksamt emot alla tips.

Igår var jag på besök hos Citykiropraktiken. Det var ett efterlängtat besök och i vanlig ordning går man därifrån och känner sig uppiggad! Det var ju fyra veckor sedan jag var där senast så det fanns lite ryggkotor som behövde knäckas till.

Har även varit på julmarknad med mamma, det var något jag sett fram emot. Julen är mysig! Och det var den marknaden också.

Hanna