Vad händer?

Tänker mig att en liten statusuppdatering kan vara på plats.

Jag följer läkarens ordinationer och den tidsplan han gett mig, som hittills har varit på pricken rätt. Precis som den var efter operationen för två år sedan. Skönt att ha förtroende för en läkare, det är inte ofta jag har det. Förlåt alla läkare för att jag är negativ mot er. Eller nej förresten, jag tänker inte be om ursäkt för min åsikt.

Helgen, som började bra, bjöd på ett lite abrupt slut då Glenn ganska snabbt under söndagseftermiddagen insjuknade med diverse olika symtom. Vi misstänkte att det var en ’mancold’ på ingång, så han packade väskan och tog tåget tillbaka till Malmö. Återstår att se om han lämnade kvar lite goa virus hos mig eller om han tog med sig allihopa söderut.

Sedan har vi ju det här med Avicii. Jag kan inte greppa det. Det kommer inte att komma fler låtar från honom… jag blir så jäkla deprimerad av att tänka på det. Shit, han var så bra. Det är verkligen tragiskt. Vila i frid.

Det var allt för nu.

Hanna

  2 comments for “Vad händer?

 1. Roine Grönlund
  april 25, 2018 at 14:53

  Ja ha! Vad sa prognosen då? Vi vill ha dig på pallen snart igen och vill veta när han(läkaren) har planerat det!????
  Krya på dig i varje fall och se ljuset i tunneln!

  • Hanna Nilsson
   april 26, 2018 at 16:17

   Att det skulle ta fyra veckor innan jag skulle vara tillbaka på hojen, vilket han hade rätt i. Resterande prognoser är upp till mig själv att bestämma.

Comments are closed.