Vardagen och pandan

Fredagsmys! Fina kvällsstunder… Sitter just nu och kikar på TV efter att ha avnjutit en god fredagsmiddag.

Veckan som gått har i stort sett varit som de fem tidigare veckorna. Undantaget var väl i ondags då jag besökte en kiropraktor som tog del av mina röntgenbilder och gjorde en grundlig undersökning av hela mig. Hans råd var, vilket alla andra också sagt, att vila. Jag får göra lite rehab-övningar (men där skiljer sig åsikterna åt mellan de olika ”läkarna” som undersökt mig om dessa kommer att göra någon skillnad eller är helt värdelösa). Men oavsett är det skönt att bara få känna att man faktiskt gör NÅGOT även om det helt ärligt är väldigt, väldigt lite. Vila är enda medicinen.

image

Nu till lite mer positiva nyheter. Ni som anser att ni är för gamla/mogna/vuxna/ kan sluta läsa från och med nu för jag ska prata om en ny tecknad film. Inte vilken tecknad film som helst heller utan Kung fu panda 3! Hur kul är inte detta!? Jag ÄLSKAR de filmerna. Och i min mening så kan man aldrig bli för gammal för att titta på tecknat. Filmen släpps på bio idag. Funderar faktiskt på att gå och se den, men det verkar inte finnas överdrivet stort intresse från nära och kära här hemma om att följa med. Jag får helt enkelt vänta till nästa helg och tvinga med pojkvännen dit då ☺

image

Det var allt för nu.

Hanna