Videobombning från Malmö

Hej!

Vad händer i era delar av landet? Det skulle jag gärna vilja veta, men det blir ju lite svårt. Jag hoppas att ni som läser åtminstone har mindre regn utanför era fönster än vad jag har.

img_20161106_165839

Det slog mig nu att någon kanske ser ett fett snötäcke när ni kikar ut. Det får mig plötsligt att inse att jag kanske inte ska gnälla över lite regn…

Menmen, här ligger jag i soffan och läser i min SOLO-tidning. Den sista utgåvan tydligen. Fick ett brev här om dagen att tidningen ska läggas ner och att jag ska få tillbaka pengarna för min prenumeration. Typiskt!

Medan jag ligger här blir jag dessutom videobombad av Glenn som i skrivande stund står på Malmö Stadion och firar ett fotbollsguld. Ni vet säkert vilka som vann i Allsvenskan. Jag har då inte tillåtits glömma det, och nu är det tydligen viktigt att jag ska få se en massa filmer från själva firandet också. Jaja, det är bara till att skicka några medgillande smileysar så blir nog malmöpågen nöjd. 

Det får vara allt för idag.

Hanna