Viktgränsen?

Hej!

Idag är det söndag. Det har snöat i Kristianstad. Plusgraderna gjorde att det mest slutade i vattenpölar. Två plusgrader brukar ju göra det med snön.

Det är resdag idag. Jag ska flyga söderut igen. Denna gången ner till laget. Det ska bli kul! Vädret verkar lite vanskligt, men bättre än två plusgrader och snöslask!

Jag kommer att ligga på gränsen på vad som är tillåtet för min bagagevikt. Som vanligt. Det känns som mer regel än undantag att jag alltid reser med så sjukt tunga väskor. Varför blir det alltid så? Med SAS är viktgränsen 23kg och jag lyckas alltid få den där röda ”HEAVY” lappen på mina väskor. Den får man alltid när vikten går över 20kg. Jag är glad att vi har en bagagevåg hemma så att jag kan kolla vikten i förväg. Då har jag möjlighet att lasta om, om det skulle behövas. Skulle dock aldrig avvara något från väskan. Om väskan väger mer än 23 så lägger jag något tungt i handbagaget istället.

Sen kommer jag ofta hem med en drös helt oanvända artiklar och klädesplagg… men jag har hellre med mig för mycket än för lite. Faktiskt.

Bild från i förrgår

Det blir en sista kort visit hos Glenn i Malmö innan jag hoppar på tåget mot Kastrup. Ska bli skönt att få en sista mysstund.

Hanna