Inga strumpregler är regeln

Hej!

Körde en tävling i Danmark igår. Det var rätt hårt. Blev 2:a, loppet avgjordes i en spurt.

Vi startade med herrar C. Det motsvarar väl seniorklassen i Sverige typ. Kul med lite större startfält. Det är väldigt offensiv åkning som grabbarna bjuder på.

En fördel med att starta med dem är att man får lite mer fart i loppet. En annan är att de flesta av dem har lagt ner märkbart mycket pengar på sin utrustning och det är tydligt att man är väldigt, väldigt rädd om sin dyra cykel. Kort sagt så är de väldigt försiktiga i kurvor och på stökiga vägar. Kanske lite överdrivet försiktiga om ni frågar mig ☺

Sen skulle man kunna skriva en hel novell om alla de olika strumpmodellerna man ser i C-klass. När började detta!? Höga skaft, låga skaft, ankelstrumpor (!), prickiga, randiga, regnbågsfärgade, knallrosa –  you name it! Det är en färgexplosion utan dess like. Kan inte riktigt sätta fingret på vilken regel som gäller där. Udda verkar vara trendigt tydligen. Och det behöver verkligen inte passa med klubbdräkten. Snarare verkar det bättre om det skär sig rejält däremellan. Jaja, det gav mig iallafall något att tänka på under loppet under de tillfällen benen inte stod rakt ut pga intensiv syra.

Det var allt för idag. Bjuder som avslutning på senaste insta-bilden.

När Glenn kollar på hockey får man inte störa!
När Glenn kollar på hockey får man inte störa!

Hanna