Kort resumė

108 trappsteg hade vi upp till våning nummer fem där vi bodde med laget under etapploppet Tour De Feminine – Krasna Lipa som kördes förra veckan. Det fanns en hiss, men den var fruktansvärt gammal och seg, dessutom var maxlasten tre personer. Varje dag när man kom hem från tävlingen stod man i valet och kvalet ”ska jag vänta på hissen okänt antal minuter eller ska jag ta trapporna så att jag kan duscha och få gå och äta?”. Det slutade nästan alltid med det förstnämnda, förutom dag ett. Men det var alltid en chansning om hissen skulle bära eller ej, det där med maxlasten struntade vi i några gånger…

Några bilder från boendet:

image
Matserveringen. Man tar vad man får och inget tjafs.
image
Rummet
image
Utsikten från rummet. Rätt fint om man bortser från den stora byggnaden till höger.

Loppet i sig har varit väldigt kul. Varierande terräng. Några backiga dagar och några plattare dagar och ett tempolopp. Slutade 11:a i totalen och körde till mig en 3:e plats den sista etappen vilket jag är otroligt glad över ☺

image

Hade lite flyt att jag fick köra den här tävlingen, det var rätt så osäkert fram tills en vecka innan start typ. Hamnade till slut i ett riktigt bra lag där stämningen var på top och vi hade jättekul ihop.

Jag är fortfarande på resande fot, ska snart tävla igen men det får bli mer om det lite senare för nu ska jag gå och äta middag.

Hanna

Post navigation

  1 comment for “Kort resumė

  1. Jan Lamberg
    juli 19, 2015 at 17:45

    Blir lite fundersam på maten. Man tar vad man får skriver du, under bilden… Är det typ kokta rödbetor kål och lamm? I övrigt så verkar ju vädret vara bra. Temperatur under 27 grader?

    Kämpa på // Jan

Comments are closed.