Åker till Belgien

Hej!

Det har varit några hektiska dagar hemma. Det är därför det varit glest mellan uppdateringarna här. Jag vet inte vad det är med mig och resande. Oavsett hur långt i förväg jag börjar förbereda saker för att slippa göra allt de sista dagarna så slutar det ändå med någon form av ”sista dagen-hets”. Därför har bloggen blivit lite nedprioriterad, men det blir det ändring på nu!

Det är fantastiskt hur en rutin som man upprepat relativt ofta kan försvinna på ett halvår. Det kändes verkligen osäkert och som om jag glömt en väldans massa grejer när jag stängde dörren hemma och begav mig mot tåget.

Hur som helst. Jag ska till Belgien! Det är dags för återbesök hos läkaren.

Läkarbesöket är dock inte det enda. Jag har bestämt mig för att nåla på nummerlappen igen. Eftersom jag kan trampa, så skulle jag ju även kunna trampa i klunga med ett gäng andra tjejer samtidigt. Helt utan press och förväntningar kommer jag att ställa mig på startlinjen i ett par kermess, det första nu på lördag. Jag försöker intala mig själv att det inte spelar någon roll hur det går. Att det viktiga i nuläget är att jag KAN tävla. Efter den här våren, med femton veckors skadefrånvaro, måste jag försöka vara hygglig mot mig själv. Och rättvis, framförallt. Inga krav. Ingen press. Ha kul, njut av att vara i atmosfären igen. Det är inte rimligt att förvänta sig något mer. Jag vill bara få göra det jag älskar.

OCH, det viktigaste under denna veckan; jag ska lyssna på kroppen.

Så, med en hel drös fjärilar magen, och ännu mer glädje över att över huvud taget kunna göra denna resan igen, beger jag mig söderut.

Hör av mig snart igen.

Här är dagens instagram-bild

IMG_20160810_080523

Hanna