Äntligen var det dags!

Igår var det äntligen dags att få se filmen som jag längtat efter i ett år. Skönheten och Odjuret. Den hade premiär redan den 16:e mars men den går fortfarande på bio. Nu när jag varit hemma i helgen har jag äntligen haft möjlighet att gå och kika på den. Efter lite övertalande lyckades jag få med mig min älskling också. Fick muta honom med att vi skulle besöka O’learys efteråt, det gick han med på.

Det blev med andra ord en väldigt trevlig kväll igår. Filmen var bra, ganska lik det tecknade originalet och det tyckte jag var positivt. Den var väldigt välgjord också.

Att runda av kvällen på restaurang var inte heller fy skam. O’learys gör verkligen gott käk.

Jag mår bättre. Förkylningsviruset lämnar sakta men säkert kroppen. Nu är det bara den där hemska hostan kvar.

Bjuder som avslutning på en bild från gårdagen.

Hanna