Att få packa upp väskan

På resande fot igen. Det var tidig flygavgång idag (07.00) som medförde tidig uppstigning (brutalt tidigt för mig..) men ur sängen kom jag och väl var väl det. Tack till hotellet i Malmö som gjorde en trevlig frukostpåse till mig klockan 04.30 när jag inte hann njuta av den annars så väldigt smakliga frukostbuffėn!

Veckan hemma gick fort. Jag har kommit fram till att det är skönare att vara bortrest länge och sedan vara hemma en lite längre period än tvärtom, vara borta korta stunder och hem och vända korta stunder. Det är spännande att vara på resande fot, men skönare att vara det under längre tid än bara korta visiter. Jag gillar ju rutiner och att få packa upp väskor och komma till ro. Det kan man göra om man är borta i mer än en vecka. Packa upp, lägga in saker i garderober. Stoppa undan väskan och skaffa sig nya,  lokala vanor. Det är skönt. Det här med att åka hem och vara hemma i en vecka kan vara jobbigt ibland. När man kommer hem blir man alltid påminnd om hur skönt och mysigt det kan vara hemma. Med familj, vänner & pojkvän, svensk mat och svensk tv t.ex. Det är alltid jobbigt att åka hemifrån när man det bra. Det är därför jag tycker att det är bättre att vara borta länge. Så att man kan få chansen att skaffa sig en bra stämning där man är, och få in rutiner. Då längtar man heller inte hem på samma sätt.

Bjuder på några resbilder. Inte så roliga bilder denna gången men det finns inte så mycket kul att ta bild på när man reser själv ☺ så ni får hålla till godo med de här. Ni som vill se lite mera får leta upp mig på instagram.

image
En dansk skräppåse
image
Soluppgång

Hanna