Att fly verkligheten

Hej!

Här sitter jag i soffan framför Idol. Det har inte varit någon större hit hittills alltså, men jag ska ge det lite mer tid innan jag fastställer min åsikt.

Jag längtar mest till Paradise hotell nu. En riktig såpa egentligen, men samtidigt så avlägset ens eget liv att det blir kul att se på. Om inte annat är det en skön timme där man kan koppla bort verkligheten lite genom att kika på ett avsnitt. Ungefär som när jag läser mina fantasy-böcker. Eller kollar på tecknade filmer. Verklighetsflykt liksom. Ni kanske ser den röda tråden?

73791.original-6896_copy-3245

Köpte ett nytt SD-kort till mobilen igår. Trött på att jag inte kan ta en enda bild utan att telefonen blir galen och varnar: ”Dåligt med utrymme, sparade filer riskerar att förloras”. Vill egentligen ha en ny telefon då den jag har börjar bli trött. Men det finns inget som lockar på marknaden nu. Jag vill inte ha en stor iPhone eller Samsung S6 eller S7. De är så otympliga. Jag får snällt vänta tills det kommer en modell mindre helt enkelt.

Det var allt för nu. Imorgon åker jag till Malmö!

Hanna