Bättre väder och en kommande premiär

I morse när vi vaknade och drog upp rullgardinen möttes vi av en betydligt finare vy än gårdagen. Snön är borta och vägarna var i stort sett torra. Det var skönt.

Sitter i nuläget och kikar på TV. Vi har många kanaler att välja mellan. Jag är tacksam över att Slovenien inte är lika förtjusta i dubbning av filmer och serier som man är i exempelvis Tyskland och Spanien. Man lägger på undertexter, precis som vi gör i Sverige. Det gör ju att det faktiskt går att kolla på TV här på kvällarna.

Apropå TV och film så har jag längtat fruktansvärt länge efter premiären av den nyinspelade versionen av ’Skönheten & odjuret’. Alltså inte den tecknade utan en riktigt film med riktiga skådespelare, men med samma handling som disneyoriginalet.

Den har enligt rykten premiär den 16:e mars i Slovenien och jag har redan övertalat mina rumskamrater om att vi ska gå och se den! Övertalat kanske man inte kan kalla det, för det krävdes inte så mycket argumentering för att de skulle säga ja. Det visade sig snarare att det var fler än jag som hade riktat in sig på den här filmen. Kul!

Det var allt för nu.

Hanna