Den bästa kanalen

Det skiljer nio år mellan mig och Glenn. För oss känns det mer som tre eller fyra. Max. Vi har inte lagt någon större vikt vid detta för det påverkar oss inte. Som person skulle jag vilja påstå att Glenn är betydligt yngre än vad åldern säger. Om man bara kikar på hur han är, hur han agerar och lever. När det gäller mig så får jag ofta höra att jag är ”lillgammal”, pedantisk och noggrann. Så man kan ju påstå att jag och Glenn möts på mitten. Han är yngre än sin ålder, jag är äldre.

Just det här med att mötas på mitten har vi tillämpat på radion. När vi åker bil kan det bli ett intensivt skiftande av radiokanaler. Jag lyssnar gärna på ny musik. Pop och lite house. Glenn gillar lite äldre musik. Sådant som han ibland kan utbrista ”Fy faaaan vad denna låten var populär på festerna!” om. Nu har vi däremot hittat lösningen på problemet. Mix megapol! Deras slogan är ju ”Vi blandar dagens musik med det bästa från igår” och det är en perfekt blandning för oss!

Så om ni undrar vad vi lyssnar på när vi åker bil så vet ni det nu. Det är Mix Megapol som gäller. Fast när jag kör själv är det NRJ för hela slanten. Man får ge och ta här i livet ☺

ge-och-ta-guld-skalajmvikt-som-delar-generst-samarbete-40289264

Hanna