En ny utmaning

Mitt nya pussel har kommit! Men tyvärr innebär detta att Titanic-pusslet måste plockas ner. Så det har vi gjort idag. Jag har ju bara en pusselmatta och den måste jag ha till det nya projektet. En pusselmatta, för er som inte vet, är en duk som man lägger pusselbitarna på där de inte kan glida runt. Dessutom kan man rulla ihop mattan och pusslet enkelt om man behöver använda bordet till något. Sedan är det hur enkelt som helst att rulla ut och fortsätta där man var tidigare.

Lite vemodigt att ta isär något jag jobbat med så många timmar. Samtidigt är det ändå en känsla av att lägga en lite tyngre period bakom mig och påbörja en ny. I förra pusslet var jag nyopererad, och jag hade ett smärtande knä som inte gick att gå eller stå på. Böjbarhet 0% och svullet till storleken av en handboll.
Nu är stygnen borta och jag kan stödja på benet någorlunda. Kryckorna är alltid med mig men svullnaden har iallafall minskat. Böjbarheten är det fortfarande dåligt med dock.

Det nya pusslet är dubbelt så stort, 2.000 bitar. Dags att påbörja en ny utmaning!

life__s_a_puzzle__by_shutter_shooter-d4vcg0p

Hanna