Färdig i Norge

Hejhej

Tolv dagar i Norge är avklarade och jag har förflyttat mig söderut. Det har varit ömsom regn, ömsom sol i Bergen. Mestadels har det trots allt varit uppehåll och bättre väder än vad jag från början räknade med. Kan konstatera att det där planerade klädbytet med mamma och pappa i Frankrike innan flyget gick till Norge (de hade med sig varma kläder från Sverige som jag bytte ut mot shorts och linnen som jag använt under min tid i Ljubljana och Frankrike nu på hösten) var onödigt. Inget av plaggen har kommit till användning. Men det är väl egentligen något positivt.

Nu är jag inne på den sista veckan av säsongen. En tävling kvar i Italien, sedan flyger jag hem. Senast jag sov i min egen säng var den 8:e augusti. Det ska bli skönt att krypa ner under mitt eget täcke.

Det var allt för nu.

Hanna

 

 

Post navigation