Fem saker ni inte visste om mig

1. Jag avskyr Salubrin. Ni vet det där man tar när man får myggbett för att det inte ska klia? Jag ryser bara av tanken på lukten av det medlet. Så vidrigt! Det går verkligen kalla kårar längs med ryggraden på mig bara av att skriva om det. Usch och fy.

2. Jag sover alltid med öronproppar. Alltid. Även när jag är hemma i min egen säng. Jag har det även om jag skulle vara helt ensam i lägenheten. Om jag inte har öronproppar när jag ska sova så kommer jag inte kunna sova över huvud taget.

3. Min storebror har sprungit Lidingöloppet på 1:40:39 och varit bäste svensk med den tiden (8:e plats tror jag).

4. Glenn kallar mig ”Köks-Hitler” för att jag är väldigt mån om att köket alltid ska vara renstädat och fräscht. Det går inte alltid hand i hand med hans lite mer frisläppta syn på kökshygien. Men ja, jag kan gå lite till överdrift ibland kan jag erkänna. Fast det är ju trevligt när det är rent. Fläckfritt. Skinande. Städat. Undanplockat. Ja ni fattar ?.

5. Jag håller på Malmö FF. Jag har blivit lite hjärntvättad på den fronten. Har aldrig varit särskilt intresserad av fotboll egentligen, men när man har en pojkvän som är ett hängivet fan så får man ställa upp lite. Så, om ni frågar mig vilket lag jag håller på så är det MFF som gäller. Bara så ni vet. Det är numera ett autosvar.

Djävulens påfund! Särskilt sprayflaskan.
Djävulens påfund! Särskilt sprayflaskan.

 

Hanna

 

  1 comment for “Fem saker ni inte visste om mig

  1. Maja
    september 19, 2016 at 20:48

    Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag också alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Ibland får jag dock lite ont i öronen av öronpropparna. Har du något bra tips på sköna öronproppar?

Comments are closed.