Landat hemma.

Hej!

Nu har en soffa bytts ut mot en annan. Samma ispåse ligger på knät men soffan här hemma är ändå lite skönare. Det är väl för att jag är van vid den antar jag. 

Flygresan gick skapligt bra. Vi fick en egen rad så att jag kunde sitta lutad mot flygplansväggen och ha foten i pappas knä. När vi landat mötte en äldre snubbe från assistansföretaget upp oss med en rullstol och körde in mig i terminalen. Väl där frågade han om jag skulle vidare till Sverige och hur jag skulle komma dit. ”Med ett tåg som går om tio minuter” svarade jag medan jag klättrade över från rullstolen till den där lilla elbilen med ringklocka som man har sett köra runt på flygplatsen innan. Vi hann precis med tåget, tack vare assistanssnubbens rallykörning genom hela flygplatsen. Pappa fick hålla hårt i väskorna.

nice ride.

Redan klockan 10.30 i förmiddags var jag på hemmaplan igen. Skönt att komma hem tidigt, även om det tar emot att gå upp 04.30 när man inte sovit så mycket under natten. Hur som helst så var det värt det.

Nu när jag är hemma har jag, förutom att stundtals slumra till i soffan, återupptagit mitt pusslande. Har inte kommit så långt, blev precis klar med ramen. Bara 870 bitar kvar. Härligt projekt att sätta tänderna i!

Hanna