Hej från Belgien

Hej!

Mitt knä har fått tummen upp av läkaren. Det kändes skönt! Träffade honom tidigare denna veckan och han hade inget att anmärka på. Fick svar på mina kvarvarande frågor och kunde lämna sjukhuset med lugn i själen. Det blev för övrigt en låååång dag då det var långt bort med tåget (två timmar) enkel resa. Ännu längre blev det på hemvägen när jag hoppade på fel tåg och åkte åt fel håll innan jag sedan fick åka tillbaka till Bryssels centralstation och strosa runt i en timme i väntan på nästa tåg. Med denna omväg + all väntetid på olika stationer & väntrum blev det till slut en 10-timmarsdag, men väl värt det.

Och sen har jag tävlat! Jag har kört tre kermess och jäklar vad man kan bli ringrostig när man inte tävlat på nästan elva månader! Men vem bryr sig!? Jag har ju fått tävla igen och det är verkligen det viktigaste. Som jag har saknat det alltså! Det var med ren och skär glädje som jag ställde mig på startlinjen i lördags. Försökte ha ett öppet sinne och bara njuta, och jag tyckte att jag lyckades rätt bra med det.

Bjuder som avslutning på en bild jag tog häromdagen under min lilla sighseeingtur i Oudenaarde!

20160812_122701

Hanna