Hej från Frankrike

Hej på er.

Här sitter jag på ett hotellrum i en främmande fransk stad i väntan på att mitt tåg ska avgå söderut imorgon. Jag fick nyss bevittna ett slagsmål mellan tre hundar och deras två respektive ägare. Det var inte vackert, och helt ärligt så känns den här staden inte särskilt säker. Jag vill verkligen inte vara här längre än jag måste.

Tävlingen igår då? Den var riktigt rolig. Lite knixig och backig. Jag var nervös innan start. Ovissheten kring formen och mina månader utan cykeln hängde över mig likt ett tungt svart regnmoln. Jag försökte att bara nollställa tankarna och utgå från vad jag står på start med. Här och nu. Inga tillbakablickar. Bara framåt.

Det slutade med en 28:e plats. En stor grupp på cirka 20 pers fick en lucka med 30km kvar av loppet och vi andra som inte orkade gå med där fick således göra upp om placeringarna bakom. Lite synd att jag inte blev 27:a. Det hade varit fint. Det var ju den 27:e augusti igår. Mammas födelsedag och på dagen exakt fyra månader sedan jag rullades in på operationsbordet. Menmen, inte blicka bakåt! Jag ska ju ändå inte åt det hållet.

IMG_20160827_221305

Nu måste jag packa ner min cykel i min trasiga cykelväska!

Hanna