Ingen vanlig lördag

Idag är det ingen vanlig lördag. Det är nämligen den 10:e december och således dags för Nobelbanketten på TV. Jag brukar titta på det. Tycker att det är skoj att kika på. Inte som underhållning likt vanlig TV utan mer som någon typ av fantasivärld som jag vet att jag aldrig kommer att vara en del av. Det känns inte synd alls. Det bara är så och det gör mig inget. Hur som helst är det kul att se på. Festernas fest ju! Vetenskapens stora kalas.

Tråkiga kommentatorer dock. Där hade jag velat ha Edward Blom! Han har en sån skön inställning och hela hans person utstrålar mer eller mindre ständig lycka och eufori. Dessutom kan han ju väldigt mycket )om väldigt mycket).

Imorgon är det dags för resdag! Men det får bli mer om det senare för nu serveras varmrätten i Blå hallen!

Hanna